Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Reformas Lams

Reinventem la teva casa!

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

En Reformes Lams, situats a Barcelona, comptem amb un ampli catàleg de serveis dins del camp de la construcció, des de les reformes parcials en habitatges, locals comercials i empreses fins a la construcció d'obra nova, entre altres treballs.


Amb el nostre servei de manteniment integral incloem tasques d'electricitat, lampisteria, sistemes de protecció contra incendis, pintura, obra de paleta menor… Per a això comptem amb tota classe de maquinària professional necessària per a efectuar amb eficàcia i seguretat tots els treballs, complint en tot moment amb la normativa vigent en el que a protecció es refereix.
El nostre equip, des dels començaments de la nostra marxa, està integrat per professionals especialitzats en cadascuna de les àrees de la construcció i en la més sincronitzada coordinació per a aconseguir els resultats desitjats. Treballem en tot moment amb materials i elements de gran qualitat, usant les tècniques i eines més innovadores del sector.
Si vols saber quines són les nostres tarifes o quins són els nostres temps, posa't en contacte ja mateix amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Calle de Tarragona, 51 08226 Terrassa Barcelona
Calle de Tarragona, 51 08226 Terrassa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied